23948sdkhjf

Virkesbörsen blev ”Årets företag”

Digital handelsplats för virke

Virkesbörsen, en digital handelsplats för köp och sälj av virke, blev nyligen utsedda till ”Årets företag” i tävlingen Business Challange.

Många hundra företag var med och tävlade och finalen hölls på Grand Hôtel i Stockholm. Tävlingen riktar sig till unga, nystartade företag som befinner sig i en tillväxtfas.

Business Challange är en ideell organisation som backas upp av några av de största och mest framgångsrika företagen i Sverige. I motiveringen av vinsten pekade juryn på potentialen i att med digitalisering öka transparensen i skogsnäringen.

- Vi vill göra det enklare att bedriva ett aktivt och lönsamt skogsbruk i Sverige, därför är vi naturligtvis väldigt stolta och glada över att dels vinna ”Årets företag” i Business Challange men också speciellt över juryns motivering.

- Skogsnäringen har stor betydelse för Sverige som land och vi kan med digitalisering öka effektiviteten i näringens värdekedja, vilket gynnar alla parter. Detta är en milstolpe för Virkesbörsen i vår strävan mot en mer transparent och effektiv virkesmarknad” säger Adam Aljaraidah, VD och medgrundare på Virkesbörsen.

Som en del av vinsten ingår hjälp och rådgivning att fortsätta växa bolaget och dessutom får Virkesbörsen tillgång till Business Challange otroliga nätverk. Vinsten innebär också att Virkesbörsen exponeras på Times Square i New York.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.422