23948sdkhjf

Organo Wood gör affär med italienare

Distributionsavtal med Pircher

OrganoWood ingår distributionsavtal med Pircher i Italien.

OrganoClicks dotterbolag OrganoWood har ingått ett försäljnings- och distributionsavtal med den italienska trädistributören Pircher Oberland Spa (”Pircher”).

Avtalet avser en icke-exklusiv rätt för Pircher att sälja och distribuera OrganoWood-virke i Italien.

Pircher är en ledande italiensk distributör av virke och träbaserade produkter. De är lokaliserade i Sydtyrolen i norra Italien med försäljning och distribution av trä till ledande bygghandlare och gör-det-själv kedjor över hela Italien.

- Pircher ser fram emot att få inleda försäljning och distribution av OrganoWood®-virke på den italienska marknaden. Vi tror att OrganoWood®-virke kan bli ett attraktivt alternativ för många konsumenter och professionella byggföretag, kommenterar Matthias Mair, vd, Pircher Oberland. 

Sedan 2012 har OrganoWood-virke tillverkats och marknadsförts i Sverige. Idag har OrganoWood distributörsavtal för sitt modifierade virke i ett flertal europeiska länder och nu även i Italien.

- Vi ser fram emot att inleda vår expansion på den italienska marknaden via samarbetet med en så väletablerad distributör som Pircher. Detta är ytterligare ett steg i OrganoWoods internationella expansion till kontinentaleuropa, säger Jens Hamlin, vd OrganoWood.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078