23948sdkhjf

Årets XL-Bygg leverantör utsedd

Delägarna har sagt sitt

Årets XL-Bygg leverantör 2019 är Mataki Nordic Waterproofing.

Mataki producerar och säljer takpapp, papptak, tätskikt, underlagspapp och underlagsduk med garanti för både branta och låglutande tak.

XL-Byggs delägare har röstat och gett ett helhetsbetyg på avtalsleverantörerna med hänsyn till deras leveranssäkerhet, kvalitet, förmågan att stärka konkurrenskraften samt leverantörens vilja och förmåga att genomföra bra kampanjer och/eller events.

Och 2019 bedömdes 18 av XL-Bygg kedjans avtalsleverantörer. Följande 4 leverantörer fick de högsta betygen av XL-Bygg kedjans delägare och platschefer:

Svenska Fönster, Benders, Nordic Waterproofing (MATAKI) och Finja. Men det kan bara finnas en första plats och den leverantör som fått allra bäst betyg av XL-Byggs delägare och platschefer …

Xl-Bygg delägares motivering lyder:

Mataki är en tydlig prioriterad leverantör i sitt produktsegment till XL-Bygg kedjan. De tillhandahåller produkter och logistik i hög klass. De har årligen återkommande högkvalitativa utbildningar för både vår personal samt våra byggare. XL-Bygg kedjans delägare bedömer årligen leverantörernas leveranssäkerhet, produkternas kvalitét, säljkår, objektshantering m.m. och återigen har Mataki erhållit höst betyg av alla nominerade leverantörer.

Det är med stor glädje vi ännu en gång tilldelar Mataki priset som årets XL-Bygg leverantör!

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.172