23948sdkhjf

Tre Kronors trupp till Beijer Hockey

Den 6-9 februari avgörs Beijer Hockey Games i Ericsson Globe i Stockholm.

Under onsdagen förvandlades Beijer Byggmaterials byggvaruhus på Lidingö till presscenter när Svenska Ishockeyförbundet var på plats och presenterade Tre Kronors spelartrupp till turneringen.

Många hantverkare som besökte Beijer Byggmaterial på Lidingö under onsdagen blev nog förvånade när röda mattan var utrullad och ett stort mediauppbåd samlats för att rapportera när Tre Kronors förbundskapten Johan Garpenlöv presenterade spelartruppen till Beijer Hockey Games.

Beijer Byggmaterial har sedan 2018 varit huvudsponsor till den årligt internationella hockeyturneringen Sweden Hockey Games som samtidigt bytte namn till Beijer Hockey Games.

I år flyttar turneringen in i Globen och Beijer Byggmaterial kommer vara ordentligt synliga när man samtidigt bjuder in kunder från hela landet till Beijer Byggmässa.

Där kommer ett 15-tal leverantörer finns på plats och presentera produktnyheter för proffshantverkare. Som besökare kommer man också kunna utmana Tre Kronor i vem som har det hårdaste slagskottet i Beijerskottet. Under lördagen kommer Adam Alsing finns på plats för en live-inspelning av Beijers populära podd Bygga åt idioter.

– Det känns otroligt roligt att vi kan bjuda in till en ordentlig hockeyfest i Globen. Precis som förra året kommer vi bjuda dit våra kunder och skapa ett ordentligt tryck för att heja fram vårt landslag till ytterligare segrar, säger Elisabet Heinrich, Marknads och Kommunikationschef på Beijer Byggmaterial.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078