23948sdkhjf

Magnolia tar plats på spännande lista

Magnolias hållbarhetskoordinator Nickie Excellie är med på listan Hållbarhetstalanger 2020.

Det är tio år kvar tills målen i Agenda 2030 ska vara nådda. På Aktuell hållbarhets  lista över spännande hållbarhetstalanger 2020 finns personer som sannolikt kommer att vara en viktig del av att uppfylla målen. Nickie Excellie, hållbarhetskoordinator på Magnolia bostad, är en av dem.

– Det känns fantastiskt roligt och hedrande att vara med på listan över hållbarhetstalanger. Jag är supertaggad att fortsätta arbeta ännu hårdare för en hållbar utveckling. Vi har mycket spännande på gång inom hållbarhet på Magnolia Bostad just nu och jag är otroligt stolt över att få vara en del av vårt arbete samt säkerhetsställa att vi drar vårt strå till stacken för att nå de globala målen. Vi försöker bli bättre och utvecklas hela tiden. Men om jag får vara lite mallig tycker jag att vi gör mycket som är riktigt bra redan nu, säger Nickie.

Tidningen Aktuell hållbarhet innehåller granskningar, analyser och fördjupningar inom hållbarhetsområdet. Tillsammans med sina läsare listar de varje år spännande hållbarhetstalanger. På årets lista finns 33 unga entreprenörer, kommunikatörer, ingenjörer, idealister, aktivister och jurister som alla driver på den hållbara utvecklingen. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062