23948sdkhjf

Klädföretag börjar samarbeta med K-Bygg

DePalma Workwear börjar samarbeta  med K-Bygg med 35 butiker i hela Sverige.

Leverantören av arbetskläder nledde sitt samarbete med Kesko Sverige i och med lanseringen på K-Rauta hösten 2017. Nu utökar man samarbetsavtalet för att även innefatta K-Bygg, ett varumärke och koncept för att serva proffskunder inom bygg som Kesko Sverige förvärvade under 2019.

- Kesko var en av de första större aktörerna som visade ett genuint förtroende för oss som varumärke. Det känns därför otroligt bra att nu bygga vidare på samarbetet och utöka distributionen, inte minst gentemot proffskunden, säger säger Jonas Skommevik, vd för DePalma Workwear.

DePalma Workwear lämnade ett 2019 bakom sig där företaget fyrdubblade omsättningen, från 4 miljoner svenska kronor 2018 till 16 miljoner svenska kronor 2019, och signade tre större kedjeavtal inför 2020, bland dem det utökade avtalet med Kesko/K-Bygg.

- Trots att corona-pandemin givetvis påverkat även oss är vi glada att vara verksamma inom en bransch som byggvaruhandeln som fortsatt går mycket starkt och är välmående. Vår primära utmaning har varit nyetableringar som skjutits på tiden, varför det känns extra viktigt och motiverande att vi nu kommer igång med K-Bygg.

- Samtidigt har andra kanaler för oss utvecklats väldigt positivt under 2020. Vår verksamhet Online ligger exempelvis just nu på plus 160 procent gentemot föregående år, säger Jonas Skommevik, vd för DePalma Workwear.

Om Kesko Sverige:
K-Rauta, K-Bygg och Onninen bildar tillsammans Kesko Sverige som ägs av det finska bolaget Kesko. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109