23948sdkhjf

Jonas Larsson blir ny vd i Moelven-företag

Jonas Larsson tar över efter Moelven-företaget UJ Tradings tidigare vd Göran Stark, som nu går i pension. Jonas Larsson tillträdde sin nya roll som tillförordnad vd 1 mars.

– Jonas Larsson har varit involverad i alla delar av vår verksamhet på UJ Trading och har dessutom breddat sin kompetens utanför företaget under några år. Under 2019 lyckades vi få Jonas Larsson tillbaka till UJ Trading, säger ordförande i UJ Trading och divisionschef i Moelven Timber, Anders Lindh.

Jonas Larsson är utbildad automatiseringsingenjör med specialisering på robotprogrammering på Örebro Universitet.

– Jag är tacksam för att ha fått förtroendet att leda UJ Trading och ser det som en utmaning med många spännande möjligheter, säger Jonas Larsson.

Anders Lindh är mycket nöjd med lösningen.

– Vi har god kompetens i företaget som vi kan bygga vidare på och jag är väldigt glad över att Jonas är villig att axla ansvaret som vd, vilket ger oss tid att under året se över hur vi långsiktigt skall stärka upp UJ Trading, säger Anders Lindh.

UJ Trading är en del av Moelvenkoncernen som levererar ny och begagnad sågverksutrustning till kunder i hela världen. Utöver begagnade maskiner säljer UJ Trading högkapacitetsrivare.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.11