23948sdkhjf

Derome är årets företagare i Varbergs kommun

17 år sedan sist, men idag var det dags att gratulera igen; familjeföretaget Derome prisas som årets företagare 2021 i Varberg.

Utmärkelsen delas ut av Företagarna, Varbergs kommun och Varbergs Sparbank, skriver Derome i ett pressmeddelande.  

- Den här utmärkelsen är medarbetarnas förtjänst som gör ett fantastiskt arbete varje dag för att förenkla kundernas vardag. Vår framgång bygger också på vår fina företagskultur där vi har roligt ihop och bygger företaget tillsammans säger Deromes koncernchef Magnus Andersson, i en kommentar.Från mitten av 1980-talet har Årets Företagare korats lokalt och sedan 2007 väljs även en vinnare för hela landet, Magnus Andersson om vinstchanserna på nationell nivå:

- Vi är otroligt stolta över att utses till Årets Företagare i Varberg. Om detta bär vidare till ytterligare utmärkelser är det en bonus, men det är inget vi förväntar oss. Det finns många framgångsrika företagare i Sverige som förtjänar att lyftas fram och vi tycker att det är positivt att det entreprenörsdrivna företagandet i sig uppmärksammas.Motiveringen från juryn sätter bland annat ljuset på Deromes långsiktighet, entreprenörsanda och att företaget lyckas behålla sin jordnära kultur trots en stark expansion under de senaste åren.

- Jag är glad att Deromes kultur lyfts fram i motiveringen. Det är något vi ständigt jobbar med utifrån våra kärnvärden drivkraft, enkelhet, långsiktighet och ansvarstagande. Ett kvitto på vårt engagemang där vi tillsammans jobbar för att utveckla företaget, säger Magnus Andersson.

Kommentera en artikel

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079