23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Moldow A/S

Moldow A/S utvecklar, tillverkar, monterar och marknadsför kompletta filtersystem, sprutmålningssystem och ventilationssystem för en mängd olika branscher - baserat på över 40 års erfarenhet och know-how.

Moldow A/S grundades 1960 som en tillverkare av ventilationsanordningar och under åren har filtersystem och sprutboxar blivit en del av produktprogrammet. Samtidigt byggdes en egen produktion upp av industriell ventilation, och i dag finns ett brett utbud av industriella fläktar för många olika ändamål.

Moldow A/S blev ett faktum 2003 genom en sammanslagning av Jörgen Hansen Equipment A/S och Moldow Systems A/S. Företagets huvudsakliga produktionsanläggningar finns i Danmark och produkterna exporteras över hela världen.

Moldow A/S var från början två olika företag inom samma bransch där Moldow specialiserade sid på export medan JHM (Jørgen Hansen Equipment A / S) utökade sin marknadsandel i Danmark och började med egen produktion av industrifläktar.

Moldow grundades år 1921 i Köpenhamn med målet att producera ventilationssystem för industrin. Företaget utvecklades under åren i två specialiteter där luftteknik används i filtersystem och i sprutmålningssystem. Den know-how som byggts upp under många års erfarenhet inom utveckling har placerat Moldow bland världens ledande tillverkare av:

* Filtersystem för trä- och wellpappindustrin.
* Sprutmålningssystem till industriella målningsverkstäder för bearbetning av komponenter tillverkade av metall, trä eller komposit.

Nyckelfärdiga sprutmålningssystem
Moderna och professionella anläggningar för ytbehandling av vått, torrt eller UV-lackering.

Inköp av ett nytt sprutmålningssystem är en fråga om förtroende. Ofta är sprutmålningssystemet hjärtat i tillverkningsprocessen och därför är det viktigt att den fungerar tillförlitligt under många år.

Vårt mål är att utveckla en komplett lösning till rätt pris för alla kunder som ber om vår hjälp.

Våra utbildade och erfarna tekniker utvecklar och designer inte bara sprutmålningssystem, men följer också projktet hela vägen från idé och godkännande till början av hela målningsprocessen.

Våra kunder omfattar flera globala och välrenommerade tillverkare av mobiltelefoner, bilar och TV kabinett. Komponenterna som är målas kan vara av plast, metall, trä eller kompositmaterial.

Vi lägger stor vikt på att det finns ett realistiskt samband mellan investeringar och löpande kostnader. Likaså är framtidens krav på låg energiförbrukning, minimal rengöring och underhåll en viktig del av den fasta lösningen.

Ett komplett system omfattar också utrustning utanför vårt eget sortiment - såsom robotar, sprututrustning, transportsystem, förbränningsugnar och vattenreningsverk.

Vi arbetar med de mest kompetenta leverantörerna på marknaden, vilket säkerställer att hela systemet uppfyller de strängaste kraven och de högt ställda förväntningarna.

Fakta om Moldow A/S

Adress
Moldow A/S
Jørgen Hansens Vej 1
6670 Holsted

Region
Danmark
Syddanmark
Vejle Kommune

Telefon: +45 75 39 26 44

Fax: +45 75 39 31 55

VAT nummer: DK18630036

P nummer: 1003505988

Anställda: 100

Kontaktpersoner

Helene Ipsen

Sänd till en kollega

0.11