23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Cargotec Sweden AB

Kalmar tillhandahåller lösningar och tjänster för lasthantering i hamnar, terminaler, distributionscentraler och tung industri. Vårt syfte är att göra vår bransch säkrare, mer hållbar och produktiv. Vi arbetar för att minska klimatavtrycket och sänka bränsleförbrukningen. Det gör vi genom vi genom olika drivlinor med dieseldrift samt att hela vårt utbud erbjuds elektrifierat.  Med vår omfattande produktportfölj, vårt globala servicenätverk och våra lösningar för smidig integrering av era processer ökar vi effektiviteten i er hantering.

Vår serviceorganisation består av ca 100 egna utbildade servicetekniker som backas upp av servicechefer, service koordinatorer, reservdels-personal, produktspecialister samt administrativ personal. Våra servicetekniker har intyg på utbildning för att utföra service och reparationer på efterfrågad utrustning. Våra servicetekniker har även genomgått utbildning för heta arbeten, brandskyddskontroll, sprickindikering, fallskydd, hantering av arbetsplattform, kalibrering av alkolås samt innehar truck- och traverskort. Vi har även ackrediterade servicetekniker för AC-service och reparationer.

Kalmar gaffeltruckar är byggda för att under sin livslängd erbjuda optimal ekonomisk avkastning. Den nya generationens gaffeltruckar passar perfekt för krävande applikationer som stål- och trähantering, eftersom de kombinerar låg bränsleförbrukning med överlägsen lyftkapacitet, enkel service och utmärkt tillförlitlighet. 

Cargotec Sweden AB
Box 1133
164 22 Kista
Sverige
VAT nummer: SE5560145418
913
ISO 14001, ISO 9001, OHSAS 18001
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.047