23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Teknos AB

We make the world last longer

Vi är en global färgproducent som erbjuder ett brett sortiment av färger och ytbehandlingar för tillverkningsindustrin, byggbranschen och konsumenter. 

Vi arbetar i nära samarbete med våra kunder och strävar alltid efter att hjälpa dem hitta den idealiska lösningen för just deras ändamål. Tack vare grundlig forskning och feedback från olika marknadsområden kan vi fortlöpande utveckla vårt produktsortiment och säkerställa största möjliga kundnöjdhet. Våra breda kunskaper, tillsammans med decennier av branschledande kvalitet, gör oss övertygade om att vårt produktsortiment kan lösa alla ytbehandlingsutmaningar, i alla situationer. 

Vi har ett starkt fokus på miljöfrågor för att kunna säkerställa att vi uppfyller, och till och med överträffar, dagens olika krav. Teknos grundades 1948 och är ett av Finlands största familjeägda företag. Företaget leds av CEO Paula Salastie, som representerar Kiikka-familjens tredje generation.

Branschdriven produktkvalitet, obestridd historia och hängivna människor hjälper oss att nå koncernens årliga försäljning som under 2020 uppnådde cirka 384 miljoner euro. Teknos fortsätter att följa en starkt tillväxtstrategi för framtiden. Idag har vi verksamhet i över 20 länder i Europa, Asien och USA. Teknos har omkring 1800 anställda världen över och är en av de ledande leverantörerna av industrifärger, med en stark position inom detaljhandel för konsument- och målerifärger.

Vi strävar efter att skapa hållbara lösningar för en hållbar värld genom att erbjuda smarta och tekniskt avancerade färg- och ytbehandlingslösningar som skyddar och bevarar. 

Teknos AB
Box 211
514 24 TRANEMO
Sverige
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.047