23948sdkhjf

AB TLM Consulting

Efter mina 30 år som sågverksarbetare och torkskötare så känner jag att det finns ett stort behov av det jag har att erbjuda er. Jag kommer att jobba med reservdelsförsäljning som jag brinner för och jobba som konsult för att hjälpa er att torka så smart som möjligt med de förutsättningar man har med sin torkpark.

Man brukar säga att det minsta man kan göra är att återställa torken i bruksskick och utgå därifrån med torkningen innan man börjar fundera på nyinvesteringar. Oftast kan man höja kapaciteten med små medel.

Är det så att man vill hyra en torkskötare på distans så är det bara att höra av sig så löser jag det med. Den erfarenhet jag har är att torkoperatören inte är torkskötare på heltid utan oftast gör någon annan syssla jämte med och har ingen att bolla sina torkfrågor med och där kommer min erfarenhet väl till pass.

Hör gärna av er så berättar jag mer och lämnar referenser om så önskas.

Jag utför även besiktingar av er torkpark där man går igenom torken enligt en checklista av komponenterna i torken, av alla besiktningar som är gjorda hitills så har dessa betalat sig.

Fakta om AB TLM Consulting

Adress
AB TLM Consulting
Skönhultsvägen 30
975 97 Luleå
Se på karta

Region
Sverige
Norrbottens län
Luleå kommun

Telefon: +46 070-677 22 07

VAT nummer: SE5591348197

Se hemsidan

Contact Persons

Thomas Landström Thomas Landström
Direkt telefon: +46 706772207

Sänd till en kollega

0.084