23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Valutec AB

Viljan att öka användandet av trä är den yttersta anledningen till Valutecs existens. I snart 100 år har vi kombinerat skandinavisk kompetens inom virkestorkning med insikter i kundernas utmaningar. Allt för att tänja på gränserna för vad som är möjligt, både vad gäller värdeskapande virkestorkar och intelligenta styrsystem.

Valutec Group AB, med säte i Skellefteå, är en privatägd svensk koncern med de helägda dotterbolagen Valutec AB, Skellefteå, Valutec Oy i Riihimäki, Finland, Valutec LLC i St Petersburg, Ryssland samt Valutec Wood Drying Inc i Vancover, Kanada.

Sammantaget förfogar koncernen över marknadens bredaste produktprogram baserat på svenskt och finskt kunnande inom virkestorkning och med över 4 000 levererade virkestorkar är vi ledande i Europa.

Valutec samarbetar med kvalificerade partners och specialiserade utrustningsleverantörer i både Sverige och Finland. Valutec Group AB är Nordens och en av Europas ledande leverantörer av virkestorkar och omsätter ca 450  miljoner kronor per år.

Valutec AB
Klockarbergsvägen 50
931 70 Skellefteå
Sverige
VAT nummer: SE5560759937
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.031