23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nilex AB

Från början utvecklade Nilex mjukvaror för att effektivisera hanteringen av IT-tjänster och infrastrukturer i företag och organisationer. Genom att utveckla, implementera och stödja ITSM lösningar har Nilex hjälpt tusentals organisationer/företag att hantera sina operativa processer genom förenkling och effektivisering av arbetet.

För tidsbesparing i en snabbt föränderlig digital ålder och för att skapa en bättre användarrespons, utvecklar Nilex lösningar, som är enkla och flexibla att använda. I det syftet skapade Nilex speciellt mobilapplikationen, som möjliggör tillgänglighet i mobilen överallt. Integration med sociala medier är ett område som Nilex utvecklar just nu. Nilex skapar modern design av sin programvara, fullt optimerad för alla enheter. 

Nilex har 2 försäljningskontor i Sverige, 10 partnerländer och växer kontinuerligt med f n cirka 40 000 instanser installerade. Cirka 60 procent av dessa finns inom den offentliga sektorn, 40 procent inom den privata. Mer än 40% av kommunerna i Sverige och ca 30% av kommunerna i Danmark är Nilex kunder. Nilex växer ständigt genom lösningar för IT och kundsupport.

Alla Nilex-lösningar är anpassade till internationella standards och bästa praxis för att täcka alla områden inom IT-servicehantering, vilket motsvarar kunders höga förväntningar och krav. Med flexibel och skalbar mjukvara vill Nilex först och främst tillfredställa sina kunders önskemål och behov. Oavsett storlek, oavsett om förfrågningarna kommer från den offentliga eller privata sektorn, sätter Nilex kunderna i centrum och lyssnar noga på deras önskemål och behov.

Fakta om Nilex AB

Adress
Nilex AB
Östra Sandgatan 12
252 27 Helsingborg

Region
Sverige
Skåne län
Helsingborgs stad

Telefon: +46 42 180050

VAT nummer: SE5562634799

Kontaktpersoner

Greger Nilsson

Sänd till en kollega

0.141