23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Höga Kusten Teknik Resurs AB

Höga Kusten Teknikresurs AB erbjuder marknadens bredaste kantningsprogram. Med stort kunnande och gedigen erfarenhet anpassas våra system efter var kunds behov. Vi erbjuder kantningssystem med kapacitet upp till +60 bitar/min.

Om oss
Företaget grundades 1993 av Stefan Andersson som en enmans konsultfirma men är idag en del av Arat Group med ett 30-tal anställda där Andreas Fälldin är CEO och Stefan CMO/CTO. Höga kusten Teknikresurs har vuxit och blomstrat genom åren till att bli tekniskt marknadsledande inom högkapacitetskantningssystem för sågverksindustrin. Företaget arbetar även med flera andra typer av projekt inom träförädlingsindustrin som innefattar tillverkning och installation av exempelvis fingerskarvlinjer och hyvellinjer.

Vårt huvudkontor ligger i Svartnora (Kramfors kommun) och egen tillverkning sker i våra verkstäder i Svartnora och Nyland, samt i nära samarbeten med ett antal legoverkstäder. Detta innebär korta ledtider och hög kvalitet i såväl små som stora projekt.

Vår vision
Vår vision är att genom lyhördhet, kreativitet och flexibilitet skapa en personlig och enkel relation med våra kunder. Våra kunder ska känna att vår service och kvalité håller vad vi lovar.

Kundens behov ligger till grund för vårt erbjudande. Efter många år i ingenjörsbranschen har vi möjlighet att vara en komplett resurs från start till mål. Genom att erbjuda både projektering och projektledning ger vi dig som kund möjligheten att ta del av vår kompetens och erfarenhet genom hela ert projekt.

Höga Kusten Teknik Resurs AB
Svartnora 803
872 94 Sandöverken
Sverige
VAT nummer: SE5567165641
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.031