23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce hjälper företag inom primärt detalj-, produktions- och grossisthandel att uppnå ett effektivt och automatiserat handelsutbyte med kunder och leverantörer, däribland ett elektroniskt utbyte av ordrar, fakturor och andra viktiga affärsdokument (EDI) – med integrering direkt till ditt ERP-system.

TrueCommerce gör att du slipper manuell inmatning av ordrar och/eller fakturor, så du undviker fel, säkerställer en precis och snabb orderhantering och fakturering och frigör arbetstimmar för dina medarbetare, så att de kan fokusera på kärnverksamheten.

Utöver EDI erbjuder TrueCommerce en lång rad lösningar för B2B-handel online, däribland en B2B-webbutik, där dina kunder kan lägga ordrar.

Du kan alltså stärka din försäljning genom flera onlinekanaler och styra allt från en enda plattform, som är integrerad till ditt ERP-system. Dessutom stöder TrueCommerce viktiga logistiska flöden som dropshipping, konsignationslager och 3PL.

TrueCommerce levererar en Managed Service med primärt syfte att förebygga eller hantera eventuella fel, innan de stör våra kunders medarbetare, arbetsflöden och/eller affärsprocesser.

Vår Managed Service omfattar funktioner för proaktiv övervakning och hantering av dokumentutbytet mellan våra kunder och deras handelspartners.

Vår duktiga supportavdelning besvarar samtal och frågor från både våra kunder och handelspartners, när de behöver hjälp och rådgivning.

Vår Managed Service är indelad i tre servicenivåer och du väljer nivån som passar ditt företag. Det är på så sätt helt genomskinligt vilka funktioner som ingår i ditt abonnemang.

Denna animationsvideo ger en snabb överblick över EDI och Managed Service.

Läs mer på www.truecommerce.com/dk-da 

Få nyheter, inbjudningar och forskning från TrueCommerce via e-post – Anmäl dig till nyhetsbrevet här

TrueCommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Danmark
VAT nummer: DK33776349
P nummer: 1016968311
63
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.047