23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

DBI - Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut

DBI - ett kunskapscenter för säkring och säkerhet

DBI är Danmarks kunskapscenter för säkerhet och brandsäkerhet. Vi bygger vår kunskap genom riktad forsknings- och utvecklingsaktiviteter samt de uppgifter vi löser för företag, institutioner och myndigheter.

Genom vårt internationella nätverk hämtar och bearbetar vi systematiskt den senaste kunskapen från hela världen inom områdena brand- och säkerhetsteknik. Dessutom deltar vi i dansk och internationellt norm- och standardiseringsarbete inom våra kärnområden.

På den grunden har DBI byggt upp ett program för värdeskapande tjänster som syftar till att hjälpa våra kunder att uppnå en säkerhetsnivå som möter både deras egna behov och myndigheternas krav.

Självständighet
DBI är ett oberoende, egenägande ideellt företag. Som ett godkänt teknologiföretag (GTS Institute) ingår vi i ett tekniskt nätverk med mer än 3000 specialiserade anställda.

Kunden i fokus
DBI arbetar kundorienterat och är organiserat i en teamorienterad struktur. Vi fokuserar på en aktiv utbildningspolicy som måste säkerställa att vi alltid har professionellt kompetenta och engagerade medarbetare.

Vi arbetar för att säkerställa liv och värderingar
Brand- och säkerhetsteknik är DBIs kärnkompetenser. Vi arbetar för att skapa optimala säkerhetsförhållanden och är i nära dialog med både myndigheter, organisationer och näringslivet.

DBI: s webbplats

Webbshop förlag

Webbutik kurs

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

DBI - Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut
Jernholmen 12
2650 Hvidovre
Danmark
VAT nummer: DK65196816
P nummer: 1003159124
180
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.032