23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Woodsafe Timber Protection AB

Woodsafe Timber Protection är ledande tillverkare av brandimpregnerade träprodukter i Skandinavien och en av ledande i Europa. Vår tillverkning drivs med energi från biobränsle i form av träpellets samt elektricitet från vår solenergianläggning som täcker hela vårt årsbehov. Woodsafe är den enda tillverkare av brandimpregnering som tillhandahåller producerat brandskyddsimpregnerat trä med egna resurser att också producera all energi som krävs. Att välja Woodsafe innebär ett stort steg närmare för byggherrarna att nå sina höga mål för hållbara och klimatsmarta byggnader.

I mer än 30 år har Woodsafe Timber Protection fokuserat på att inta position som vägledande tillverkare av brandimpregnering av träprodukter. Av branschen anses Woodsafe Timber Protection vara en av de ledande tillverkarna med en imponerande godkännandelista av certifierad prestanda och hundratals inspirerande projekt runt om i Europa, bland annat världens största ektak vid Gardermoens Pir Nord, Mjöstornet världens högsta trähus i Norge, flertalet flervåningshus t.ex. Frostaliden i Skövde samt den svenska paviljongen, The Forest, World Expo Dubai 2020.

Vår tillverkning är certifierad enligt kvalitet och ledningssystem ISO 9001:2015 på samtliga 55st punkter och vårt systematiska miljöarbete för långsiktig hållbarhet är certifierat enligt ISO 14001:2015. Woodsafe Timber Protection innehar fullständig certifiering av samtliga våra produkter som Certificate of Constancy of Performande (CE) samt nationellt typgodkännandebevis enligt Boverkets byggregler samt Plan, -och Bygglagen (SFS 2010:900).

Woodsafe Timber Protection AB
Fågelbacken Hubbo Jädra 7-9
725 95 Västerås
Sverige
VAT nummer: SE5566305321
24
CE, ISO 14001:2015, ISO 9001:2015
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.062