23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

SONSA Business AB

SONSAB som ledande oberoende trävarugrossisten i Sverige, har som ett led i sin fokusering på marknad och logistik beslutat om namn som återspeglar vart företaget är på väg. SONSAB står för source and sales business vilket är precis vad SONSAB är bäst på, source att hitta källan till material och företag att integrera i gruppen för fortsatt organisk och förvärvad tillväxt, sales att kunna erbjuda våra nuvarande och framtida kunder snabba, flexibla och miljösmarta leveranser.

SONSAB omfattar idag fem verksamheter, samtliga med starka marknadspositioner och stor kompetens inom sina verksamhetsområden:

Fredricsons Trä: 100 års erfarenhet av bland annat massivträ, skivmaterial, limträ och LVL med lager i Arlöv, Göteborg, Stockholm, Vaggeryd och Rönås. Maskinpark för torkning, kapning och formatsågning.

Wiwood: Formatsågar, bearbetar och kapar skivmaterial, limträ och LVL med snabba flexibla leveranser från Vittsjö.

Direktlaminat: Återförsäljare av Eggers sortiment av laminat och skivmaterial samt producent av komponenter till möbelindustri, mässor, hotell, restaurang, sjukhus etc. med modern maskinpark för formatsågning, kantlistning, bearbetning, montering samt pressning av laminat, ligger i Hjortsberga.

Mivall Byggross: Återförsäljare till byggvaruhandeln utifrån placering i Sundsvall.

Produktma By SONSAB : Ett etablerat företag med laminat, komposit, skåp och skärmväggar i fokus.

Koncernens nuvarande struktur omsätter över 750 MSEK och genererar idag ett starkt kassaflöde med god lönsamhet.

SONSAB är intresserad att förvärva logistiskt välbelägna markområden, lämpade för nybyggnation av ytterligare lagerytor – med särskilt fokus på Skåne, Östergötland, Mälardalen samt Värmland. Vi välkomnar också fler företag som vill ingå i SONSABs framtida utvecklingsresa.

SONSABs starka finanser ger oss utrymme att ta tillvara gynnsamma inköpsmöjligheter, vilka kommer också våra kunder till gagn, samt att fortsätta vår starka tillväxt såväl organiskt som genom ytterligare företagsförvärv.

SONSABs strategiska mål är att kunna erbjuda våra kunder en ”one-stop shop” med ett brett utbud av material och förädling samt en miljösmart logistik. Koncernens organisation med mer än 20 st fältsäljare genomsyras av snabbhet, kunskap, hög kvalitet och lösningsorienterade medarbetare med kundnyttan som högsta prioritet.

SONSA Business AB
Fabriksgatan 7
342 32 Alvesta
Sverige
VAT nummer: SE559219196801
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.031