23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Doseringsutrustning integrerad med roboten kan automatisera din limning

Erbjuds
Förfallodatum
den 16 april 2020

- så att de bättre kan klara av efterfrågan. Med sin expertis har Scanmaster skapat en unik lösning i form av en robotcell, där roboten är programmerad att limma flera keramiska plattor i en total limningsprocess.

Scanmaster som återförsäljare Viscotecs produkter har levererat en komplett, omfattande lösning med Preeflow doseringsutrustning i en helt unik cell integrerad med befintlig robot för halvautomatisk process. Resultatet för Cembrane är en bättre produkt för kunden och en hastighetsökning så att de bättre kan spåra efterfrågan.

Läs exemplet på vad Scanmaster kan hjälpa till med:
Scanmaster har ökat kvaliteten för limning vid Cembrane
Cembrane in Lynge producerar och exporterar keramiska filter för över 20 länder under mottot Clean Water for Life. I produktionen lims vissa produktdelar manuellt, vilket har tagit en stor del av arbetstagarnas tid i produktion.
Scanmaster gick in på bilden år 2018 efter att Cembrane hade köpt en UR-robot, men hittades ännu inte en metod för att integrera den som hjälp vid limningsprocessen. Avsikten var att inkludera den i tillverkningsprocessen, men eftersom den i sig inte kunde användas utan doseringsenhet etc. saknade den totala lösningen.
Scanmaster har med sin mätkunskap skapat en unik lösning i form av en robotcell, där roboten är programmerad att limma flera keramiska plattor i en total limningsprocess. Robotscellen programmerades till limflänsar med en mycket exakt dosering med i detta fall en Viscotecs Preeflow ECO-Duo-dispenserlösning. Detta optimerar både arbetstid - du når mer på kortare tid - men också på kvalitet, eftersom kvaliteten på limningen på produkten är en mer exakt enhetlig sträng än vad det är mänskligt möjligt att göra. Det finns stor tillfredsställelse med produktens kvalitet, vilket motiverar att kunna använda en robot för ändamålet.
"Vi är otroligt nöjda med vår robotlösning, som har automatiserat vår produktion. Det är en doseringslösning som helt uppfyller våra kvalitetskrav. Så vi är glada, säger chefen för Cembrane Lasse Andreassen.

Viscotecs Preeflow ECO-Duo dispenser säljs av Scanmaster www.scanmaster. dk

 Ring Henning direkt og hör mer: +0045 2142 4075
Leverantör
Scanmaster ApS
Svogerslev Hovedgade 48,
4000 Roskilde
Danmark

Henning Pedersen
Telefon: +45 45828090
Fax: +45 45828035


Se hemsidan
Se fler tjänster
Se hela profilen
Kontakta leverantör

Sänd till en kollega

0.11