23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Kyllösningar

Erbjuds
Förfallodatum
den 7 mars 2020

Strängpressade aluminiumprofiler är den perfekta utgångspunkten för utveckling av skräddarsydda kylarlösningar.

Sapas kompetens och produktionskapacitet gör oss till en ledande leveratör inom områden som förnybar energi, transport och teknik samt mer specialiserade industrigrenar som LED-belysning, strömomvandling, telekom och medicinsk utrustning.

Aluminiumprofiler har unika egenskaper vad gäller värmeledningsförmåga, styrka, formbarhet och korrosionshärdighet i kombination med låg vikt och möjligheten att bygga in intelligenta funktioner. Av erfarenhet vet vi att den ökade värmeledningsförmåga man får genom att använda aluminium ofta bidrar till:

* Längre livslängd
* Högre effektivitet
* Lägre systemkostnader
* Vätskebaserade kylare med FSW-teknologi

De unika möjligheterna med FSW (friction stir welding) gör att vi kan tillverka vätskebaserade kylare med enastående prestanda. Vätskebaserade kylare kan konstrueras med lägre vikt, lägre totalkostnader och i många fall, högre värmeöverföringsförmåga. Fogarna kan göras flexibla eftersom ingen fyllnadsmetall används i processen samtidigt som den höga värmledningsförmågan och hållfastheten behålls i foglinjen. En av våra kylare har framgångsrikt testats till över fem miljoner cykler med avseende på täthet. Vi har resurserna, inte bara för att konstruera vätskebaserade kylare, men också för att stimulera och testa nya koncept.

Inbyggda heat pipes
Om man använder inbyggda heat pipes får man en jämnare värmefördelning över kylarens basplatta. En heat pipe är en passiv anordning med hög värmeledningsförmåga. En heat pipe kan böjas eller plattas till innan lödning/sammanfogning, vilket gör att värmen avleds snabbt och sprids till kylarens basplatta.

Kopparplåtar
Prestandan hos en kylare kan förbättras genom att man bygger in kopparplåtar i basplattan med hjälp av lödning eller FSW. De utmärkta värmeledande egenskaperna hos koppar används för att sänka temperaturen i högt belastade områden.

Kylare med hög flänstäthet
Sapas lösning för sammanpressning av kylflänsar i kombination med FSW möjliggör aspect ratios på upp till 30:1 eller ännu mer. Lågt kontaktmotstånd i basplattan tack vare fogkonfiguration möjliggör ett högt värmeflöde. Dessutom kan flänsarnas avstånd, tjocklek och längd anpassas för att uppfylla kraven på tryckfall och ytareal.
Leverantör
Hydro Extrusion Sweden AB
Metallvägen
574 81 VETLANDA
Sverige

Telefon: +46 0383-941 00


Se hemsidan
Se fler tjänster
Se hela profilen
Kontakta leverantör

Sänd till en kollega

0.112