23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Robotime – En fantastisk del av 3D!

Kasta dig in i en häftig värld av 3D-teknik. Snygga verklighetstrogna modeller i antingen trä eller metall, som ger både glädje och rekreation. Som att komma in i en härlig fantasivärld av modeller i alla dess skepnader. 3D-modeller i miniatyr är en god investering och den bästa gåvan som passar både vuxna och barn. Och inte minst dig själv!

Vad är Robotime?

Det finns ett team som under 15 år har arbetat med att ta fram 3-D modeller i trä eller av dess olika slag. Detta är Robotime som håller till i flera stora delar av världen och som med detta arbete också har givit människor timmar av nöje och glädje världen över.

Dessa unika trä, och metallmodeller i 3D-teknik passar alla åldrar och kan ge flera timmars nöje för de tålmodige och händige. Modellerna finns i flera olika utformningar och storlek. Alltifrån magiska dockhus i miniatyr för dockhusentusiasten, till häftiga dinosaurier som får barnen att häpna!

Uppdelad i två kategorier

ROKR – Syftar till att skapa en magisk upplevelse genom hela byggprocessen. Att bygga för att upptäcka. Fokus är mekanisk maskinteknik, transmission och kraftöverföring som går ut på att via kugghjul, drivremmar och drivaxlar överföra kraft mellan exempelvis hjulen och en motor. Denna kraftöverföring kan även ske inom elektronik och ellära. Detta är ett sätt att uttrycka kreativitet med struktur och precision. En nördig anda blandas med hardcore modellering. Här kan man upptäcka både kraften och skönheten med maskinteknik tillsammans med människor över hela världen! 

ROLIFE – En trend som föddes i Öst. Söta kreationer med en anda av romantik och drömlika fantasier. En värld av magiska modeller av trä eller metall, i form av mini-världar, byar och dockhus med fantastiska och verklighetstrogna detaljer. Här möter mystik och dröm verklighet, och fantasierna är oändliga. För den som älskar detaljer och dockhus av alla dess slag.

Olika svårighetsgrader

Modellerna finns att välja mellan lätt, medium och avancerad. För att avgöra vilken svårighetsgrad som passar just dig bäst får du fundera över följande:

  • Barn eller vuxen
  • Hur teknisk du är
  • Intresse över logiskt tänkande och över hur saker och ting hänger ihop
  • Ifall du gillar utmaningar och tycker om problemlösningar och framförallt älskar att lösa dessa och få saker att fungera.
  • Vilket tålamod och grad av envishet du besitter – ju större desto mer avancerade utmaningar klarar du!

Dekorera ditt hem, pyssla med barnen, utmana dina inre sinnen! Upplev magin med Robotime.

Sänd till en kollega

0.016