23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Lödning – En farlig föroreningskälla inom elektronikindustrin

Säljes
Förfallodatum
den 2 februari 2022
Skick
Ny
Tillverkare
ULT
Modell
LRA

Hur tar ni hand om lödröken som uppstår vid arbetsstationen?
I samtliga lödningsprocesser bildas stora mängder lödrök som kan ha negativ effekt på personalens hälsa. I lödrök finns det flussmedelsrester, lödpartiklar, gaser och ångor som måste sugas bort och filtreras.

Vi hjälper er att snabbt och enkelt hitta en smidig och kostnadseffektiv lösning. Med ett utsugs- och filtersystem från ULT i kombination med en anpassad utsugsarm är ni snabbt i gång igen. ULTs utsug och filtersystem är lätta att hantera och  även att underhålla genom smidig funktion vid byte av filter och filterkassett.

Serien LRA är särskilt anpassad för lödrök

 och det finns flertalet olika tillbehör som armar och munstycke. Man kan välja om man vill montera utsugsarmen i sidan på bordet, i bordet, på väggen eller direkt på aggregatet. De flesta utsugs- och filtersystemen från ULT är mobila och kan enkelt flyttas in under bordet eller mellan olika arbetsstationer. 

Som arbetsgivare är man skyldig att se till så att gränsvärdena inte överskrids och att man noga begränsar luftföroreningar på arbetsplatsen.  Med vår hjälp och ULTs utsugs-och filteraggregat är det snabbt löst och arbetsplatsen och personalen blir både renare och friskare. 

Ring eller maila din förfrågan till

Karoline Ljung

, 040-536623. 

SOLECTRO AB

www.solectro.se
Säljare
Solectro AB

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige

Karoline Ljung
Telefon: +46 40536623
Fax: +46 (0)40 53 66 10

Se flera maskiner
Se hela profilen
Kontakta säljare

Sänd till en kollega

0.172