23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Maag Kugghjulspumpar | Industripumpar

Tillbaka till företagsprofilen.

Maag Industripumpar
I vissa kemiska och industriella processer föredrar man högkvalitativa kugghjulspumpar framför andra förträngningspumpar på grund av deras robusta konstruktion och deras förmåga att sörja för ett pulsationsfritt flöde. Stränga säkerhets- och kvalitetskrav bestämmer standarden för användning av kugghjulspumpar i dessa processer. Maag utvecklar och bygger pumpar för en mängd olika applikationer enligt kundernas kravspecifikationer.

Pumparna används inom kemi-, läkemedels- och livsmedelsindustrin för pumpning av bl.a. oljor, fetter, färg, lack, hartser, cellulosaderivater, bitumen och tallolja.

Maags kugghjulspumpar

har fått en ökad användning inom kemiindustrin för applikationer som exakt dosering av katalysatorer och tillsatser, utpumpning av vätskor från reaktorer med höga tryck och temperaturer. Och för utpumpning av viskösa vätskor från ett vakuum med låg inloppshöjd. Detta är bara ett urval, listan kan göras lång.

För kemitillämpningar med mycket lågt tryck på sugsidan och samtidigt hög viskositet, till exempel vid pumpning direkt från reaktorer med undertryck, finns V-serien (cinox-V och therminox-V) med specialutformat extra stort inlopp.

Fakta om AxFlow AB

Adress
AxFlow AB
Ostmästargränd 12
Box 90162

120 22 Stockholm

Region
Sverige
Stockholms län
Stockholms stad

Telefon: +46 086022200

Fax: +46 08-916666

VAT nummer: SE5561403246

Anställda: 10-19

Kontaktpersoner

Catherine Kimell
Niklas Holmstedt
Yrke: VD & Försäljningschef
Telefon: +46 8 602 22 12

Sänd till en kollega

0.047