23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Har du affärsverksamhet i Polen?

Om ja, har vi ett webinar och en e-bok för dig där du kan lära dig allt om momsföreskrifterna

CTC står för "Continuous Transaction Controls" och hänvisar till en uppsättning skatteregler och tekniska lösningar som Polen (och flera andra länder) har infört för att bekämpa skatteflykt och skatteundvikande. Continuous Transaction Controls innebär att myndigheterna får tillgång till realtidsdata om företagens försäljning, inköp och lagerhållning, och det kräver ofta att företagen använder digitala redovisningssystem som kan kommunicera med skattemyndigheterna.

Syftet med CTC är att ge skattemyndigheterna en mer omfattande och uppdaterad bild av företagens transaktioner, vilket kan hjälpa dem att upptäcka och förebygga skatteflykt och skatteundvikande.

Om du har affärsverksamhet i Polen är det viktigt att vara uppmärksam på de specifika reglerna och kraven som CTC ställer på företagen. Det kan vara en bra idé att söka professionell rådgivning som kan hjälpa dig att navigera genom de olika kraven och reglerna i Polen och se till att ditt företag följer lagstiftningen.

Som första steg på vägen kan du ladda ner vår e-bok och läsa mer om ämnet. Här kan du bland annat läsa om dokumentflöden och de viktigaste kraven

Ladda ner e-boken här

Vill du veta mer om elektronisk fakturering och momsrapportering i Europa och har samtidigt några frågor? Då håller vi ett webinar torsdag den 11 maj kl. 14.00 - 15.00.

Anmäl dig här

TrueCommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
VAT nummer: DK33776349
P nummer: 1016968311

Kontaktperson

AGW

Sänd till en kollega

0.047