23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

'VAT in the Digital Age' (ViDA)

I detta whitepaper kommer vi att gå igenom orsakerna bakom ViDA och den potentiella påverkan för ditt företag, baserat på observationer från flera branschexperter och källor.

Från den stund då Europeiska kommissionen tillkännagav sitt förslag om lagändringar avseende initiativet 'VAT in the Digital Age' (ViDA), har det kommit många frågor från företag som vill veta mer om förslaget och vilka konsekvenser det kommer att ha för deras verksamhetsaktiviteter på både kort och lång sikt.

'VAT in the Digital Age' (ViDA) är en beteckning som hänvisar till en rad initiativ och förändringar avseende moms (VAT på engelska) i den digitala eran. Syftet med detta initiativ är att modernisera momsregleringen.

Det förekommer mycket bedrägeri i samband med momsinkrävning och beskattning.

ViDA-initiativen kan variera från land till land och från område till område, men gemensamt för dem alla är önskan om att uppdatera momsreglerna, öka transparensen och effektiviteten i momsinkrävningen samt säkerställa att digitala tjänster och transaktioner beskattas korrekt.

Det är viktigt att notera att detaljerna och omfattningen av ViDA-initiativen kan förändras över tid, då de är beroende av politiska beslut och utvecklingen inom den digitala ekonomin och teknologin.

I detta whitepaper kommer vi att gå igenom orsakerna bakom ViDA och den potentiella påverkan för ditt företag, baserat på observationer från flera branschexperter och källor.

Hämta whitepaperet om 'VAT in the Digital Age' (ViDA) här.

TrueCommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
VAT nummer: DK33776349
P nummer: 1016968311

Kontaktperson

AGW

Sänd till en kollega

0.094