23948sdkhjf

Magnus Hall föreslås bli omvald som ordförande

Södras valberedning presenterar nu sitt förslag till styrelse och ordförande. Magnus Hall föreslås bli omvald som styrelseordförande.

Den 31 maj hålls Södras årliga föreningsstämma i Lund. Inför stämman presenterar valberedningen nu sitt förslag till styrelse och ordförande, vilket ombuden på stämman har att ta ställning till.

Till styrelse med mandat för kommande år föreslår valberedningen omval av ledamöterna Magnus Hall, Paul Christensson, Kristina Alsér, Hans Berggren, Pål Börjesson, Mats Sandgren, Hannele Arvonen, Carina Olson och Mikaela Johnsson. Vidare föreslås Magnus Hall som styrelsens ordförande.

– Vi känner oss väldigt trygga med de ledamöter vi föreslår och anser att de fortsatt kommer att leda Södra med stor kompetens och engagemang i att skapa värde och utveckling för familjeskogsbruken. Det är sammantaget mycket erfarenhet och klokskap som kommer Södra till del genom detta förslag på styrelse, säger Ingemar Thorstensson, valberedningens ordförande.

Valberedningens förslag gällande revisorer är omval på de auktoriserade revisorerna. Som förtroendevalda revisorer föreslås nyval av Katarina Jonsson från Dals-Långed samt Roger Johansson från Älmhult.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094