23948sdkhjf

”Vi måste få fler att våga mer” - Stolabs vd Martin Johansson invald i TMF:s styrelse

I samband med TMF:s årsmöte den 3 maj valdes Martin Johansson, mångårig vd i Stolab, in i TMF:s styrelse. Martin Johansson sitter med i TMF:s möbelstyrgrupp och har varit engagerad i många av TMF:s frågor genom åren.

– Min förhoppning är att kunna bidra med kunskap om möbelmarknaden från ett konsumenthåll. Stolab har en stor del av sin försäljning mot just konsument och vi har jobbat med den marknaden i många år. Erfarenheten från den sidan, speciellt med den ökade globala konkurrensen, tar jag med mig in i styrelsen.

I en utmanande tid – ekonomiskt och omvärldsmässigt; vilken är den viktigaste frågan för trä- och möbelindustrin framöver?

– Vi måste få fler att våga mer. Vi är en industri med framtidsutsikter som är fantastiska. Fysiska produkter, som människor lever i eller med, och dessutom ofta tillverkat av ett material som växer i vår natur och som vi älskar att vara i. Om fler utvecklas och vågar ta nästa steg, så kommer vi som bransch att vinna på det.

Vilka är dina främsta tips till en företagare inom trä- och inredningsindustrin?

– Hitta inspiration inom och utanför branschen. Träffa kollegor, leverantörer och kunder - idéer och insikter kan dyka upp när man minst anar det.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079