23948sdkhjf

Tina Thörner blir chef på Moelven Edanesågen

Tina Thörner tillträder som HR-chef på Moelven Edanesågen, med 109 anställda och mitt i den största investeringen som någonsin genomförts inom Moelven koncernen.

I samband med det har organisationen förstärkts och nuvarande person som har tjänsten idag övergår i en tjänst med fokus hälsa, miljö och säkerhet (HMS).

Utöver sin starka karriär som rallykartläsare, efterfrågad föreläsare och projektledare har Tina Thörner löpande utbildat sig och förkovrat sig i de ämnen som ligger henne varmt om hjärtat och där hon har sett att hon kan fortsätta göra skillnad. Intresset för HR området och möjligheten att applicera sina kunskaper och erfarenheter inom just det väcktes för något år sedan. I juni tog Tina Thörner sin examen som certifierad personalvetare.

– Tina Thörner kommer med sitt engagemang, kunskap och erfarenhet samt teoretiska grund bidra till stor skillnad för vår organisation i den spännande kulturresa vi står inför i samband med vår investering och vikten av att driva samt utveckla våra HR-processer. Tinas filosofi går hand i hand med Moelvens aktiva medarbetarskap och aktiva ledarskap. Att hon dessutom har ett stort säkerhetsfokus, hög grad av teknisk förståelse och ett hållbarhetsfokus gör att hon kommer bidra med stor nytta i vår organisation. Jag glädjer mig till vårt samarbete och hälsar henne varmt välkommen till Edanesågen och Moelven, säger Lars-Erik Klas, vd vid Moelven Edanesågen.

Tina Thörner är sedan i våras bosatt i Arvika och tillträder tjänsten i september.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078