23948sdkhjf

Han tar över klubban i Woody Bygghandel

Woody Bygghandel utser Johan Rosendahl till ny styrelseordförande, en engagerad delägare och styrelseledamot för frivilligkedjan under en tidigare period.

–Jag ser fram emot att tillsammans med delägare och medarbetare utveckla ett än mer framgångsrikt och livskraftigt Woody Bygghandel, säger Johan Rosendahl.

I slutet av 1990-talet grundade Johan Rosendahl det som senare skulle bli Byggarnas Partner som växte till ett flerfilialsföretag med fem proffsbutiker i Stockholm och ett femtiotal anställda.

Parallellt har Rosendahl varit styrelseledamot i branschorganisationen Byggmaterialhandlarna Sverige, XL-Bygg och under perioden 2019–2021 i Woody Bygghandel. För såväl XL-Bygg som senare Woody Bygghandel har Rosendahl arbetat med särskilt fokus på ägarfrågor.

Woody Bygghandels tidigare styrelseordförande Jonas Jonasson, som sedan den 1 mars i år även är frivilligkedjans vd och inköpschef, kommenterar:

–Den tunga kompetens, stora erfarenhet och det starka engagemanget som Johan Rosendahl besitter kommer att vara till både nytta och glädje för hela kedjan i dag och i det arbete vi har framför oss.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094