23948sdkhjf

Strategiska rekryteringar för Martinsons

Martinsons rekryterar för att möta en ökad efterfrågan av stomsystem i trä för stora byggprojekt både i Sverige och Norge. Hittills i år har tio tjänstepersoner anställts till kontoren i Skellefteå och Umeå."Det känns riktigt bra och ligger helt i linje med vår strategi", säger Martinsons vd Joakim Gustafsson i ett pressmeddelande.

Trots rapporter om en inbromsad byggmarknad går Martinsons mot strömmen och fortsätter att rekrytera. Det handlar om tio strategiska nyanställningar som kommer att bidra till Martinsons fortsatta expansionsplaner och det berör avdelningar som sälj, kalkyl, konstruktion och projektledning. Martinsons har ett framgångsrikt första halvår bakom sig och ser nu framåt med en stor orderstock som sträcker sig över ett år framåt i tid.

– Eftersom vi tror på en fortsatt rejäl tillväxt kommande år behövs en organisation som står redo, inte minst nu när satsningen på Norge tar fart, säger Joakim Gustafsson.

Martinsons har tagit ett strategiskt beslut att långsiktigt satsa på Norge som marknad och bygga upp en högre närvaro i grannlandet under 2024.
– Martinsons Byggsystem har en riktigt stark plattform att stå på och den norska marknaden har hunnit längre än i Sverige när det kommer till träbyggande, säger Joakim Gustafsson.

En central del i helhetserbjudandet är Martinsons entreprenaderbjudande som har växt med bland annat ett helt nytt montageteam under det gångna året.

Årets nyanställningar hos Martinsons


Mikael Lindberg (försäljningschef)
Emma Dahlgren (försäljningsassistent)
Alma Sandqvist (konstruktion)
Axel Modig (konstruktion)
Andreas Granstedt (säljare)
Joel Vikberg (projektledare)
Johannes Lidström (konstruktion)
Ida Gripenrot (projektledare)
Nils Gustavsson (kalkyl)
Anders Götvall (kalkyl)

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094