23948sdkhjf

Stora Trähus 2023 samlar branschens expertis

När Stora Trähus samlar branschen den 7 november är det med de ledande experterna på område efter område. Stora Enso, Lindbäcks, Setra och Folkhem är några av företagen i talarlistan.

Stefan Lindbäck medverkar för att berätta om sitt företags erfarenheter och framtid.

− Det finns anledning att fundera på hur det kommer sig att i tuffa marknadslägen så blickar beställarna utanför den breda vägen och behöver alternativ, säger Stefan Lindbäck.

Stefan Lindbäck ser ett marknadsläge för sitt eget företag som ser ljusare ut än på många år. Han menar att beställarna ser behov av alternativ både ekonomiskt och hållbarhetsmässigt.

− Då är Stora Trähus ett naturligt samlingsställe för att föra dialog och kraftsamla, säger Stefan Lindbäck.

Även inom andra ämnesområden finns de främsta experterna med vid Stora Trähus. Utöver ledande representanter för byggande med KL-trä, LVL och pelar-balkteknik kan deltagarna även träffa Lars Stehn, professor vid LTU och Sverige ledande forskare om logistik och ekonomi inom byggsektorn. Från London kommer Edmund Fowles, en av Storbritanniens ledande arkitekter inom den rörelse som vill bygga vackert, praktiskt och trivsamt, samtidigt som man utvecklar en mer hållbar arkitektur.

Vi brukar hävda att Stora Trähus kan vara den effektivaste arbetsdagen på hela året för våra deltagare. I år är vi effektivare än någonsin. Läs gärna mer på storatrahus.se!

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063