23948sdkhjf

Myresjöhus lanserar fem nya hus – fokus på prisvärdhet

Myresjöhus skriver i ett pressmeddelande att de lanserar fem nya hus. Fyra lanseras inom kollektionen Smart och det femte inom den mer exklusiva kollektionen Free Your Style.

I en marknad där hushållens betalningsförmåga pressas av ökade räntor, höjda elpriser och hög inflation ökar efterfrågan på prisvärda och kvadratsmarta bostäder. Husen i Smart-kollektionen är optimerade vad gäller både yta och produktionsteknik för att kunna erbjudas till ett lägre pris. Nu utökas den med ytterligare fyra hus i olika stilar: Smart 100, 133, 150 och 166, där numret avser kvadratmeter.

- Vi ser att våra Smart-hus möter en stor efterfrågan och som ledande inom småhus strävar vi alltid efter att följa de behov som finns på marknaden. Våra kunder ska kunna lita på att de kan hitta ett hus även med en mer begränsad ekonomi, utan att tumma på kvaliteten. Vi följer svenska hushåll genom livet, till exempel när familjer växer men ekonomin krymper, och det är så vi förblir en pålitlig aktör, säger Jimmy Bäckstrand, operativ chef för Myresjöhus.

Därtill utökar Myresjöhus sin mer exklusiva kollektion Free You Style. Den nya modellen har fått namnet Rimfrost och är ett ladhus om 176 kvadratmeter. Som alla Myresjöhus ladhus är Rimfrost inspirerat av våra äldre tiders lador och skandinavisk minimalism, vilket gör att det känns både tidlöst och modernt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078