23948sdkhjf

Södra prisas som arbetsgivare

Som ett av åtta företag inom de gröna näringarna har Södra tilldelats utmärkelsen Karriärföretag, en titel för attraktiva arbetsgivare som erbjuder de främsta karriär och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger.

Organisationen Karriärföretagen listar årligen Sveriges attraktivaste arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för sina anställda. I hård konkurrens bland över 1 000 företag, kommuner och myndigheter har Södra på nytt utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och tilldelas utmärkelsen Karriärföretag 2024 med följande motivering:

”Södra är en enastående arbetsgivare som placerar människor och deras utveckling i centrum för att gemensamt skapa en lovande framtid. Södra är unik som organisation och kooperation och tar ansvar för en hållbar framtid genom att främja ledarskap, samarbete och kontinuerlig utveckling. Här råder en kultur där varje sekund präglas av trygghet, säkerhet och omtanke för varandra. Genom engagerade medarbetare och deras kompetens skapar Södra unika värden för både skogsförvaltning och konsumenter, vilket resulterar i en enklare och mer hållbar vardag.”

- Vi är stolta över att även 2024 få kalla oss Karriärföretag. För att vi som förening ska kunna fortsätta vår resa med att förädla och förnya skogsgårdens värde är det kritiskt för oss att ha rätt kompetens på plats. Därför är det viktigt att vi är en attraktiv arbetsgivare där våra medarbetare kan trivas och utvecklas samtidigt som vi kan attrahera nya viktiga kompetenser för framtiden. Denna utmärkelse är ett kvitto på vi är på att vi gör ett bra arbete tillsammans. säger Isabella Wärvik, HR-direktör.

Utöver Södra har Billerud, Holmen, Komatsu, Lantmännen, Mellanskog, Vida och Quicke från de gröna näringarna också blivit utnämnda till Karriärföretag 2024. Bifogad bild illustrerar 95 honorärer som igår, 14 november 2023, prisades av Södra efter 25 års tjänst.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047