23948sdkhjf

Ny strategi- och transformationschef ansluter till Beijer Byggmaterial

Beijer Byggmaterial välkomnar Sebastian Stime som deras nya strategi- och transformationschef.

I sin nya position kommer Sebastian Stime att rapportera direkt till verkställande direktören, Geir Thomas Fossum, och ingå i ledningsgruppen. Med ett förflutet som konsult hos McKinsey, där han arbetat med strategier och transformationer för globala industriföretag, förväntas Stime bringa en djup förståelse för affärsutveckling och strategisk planering.

– Det har varit ett stort intresse för den här rollen med många kvalificerade sökande och vi är väldigt glada över att vi hittat rätt kandidat för att fortsätta utveckla det fina arbete som Petter Allberg drivit. Sebastian kommer att spela en viktig roll i Beijers fortsatta framgångsresa, säger Geir Thomas Fossum, vd Beijer Byggmaterial.

Stimes senaste position var som kommersiell chef hos PDL. Nu uttrycker han sitt engagemang för den nya rollen på Beijer Byggmaterial.

Jag hoppas kunna bidra med idéer, analyser och genomförandekraft kring hur Beijer kan fortsätta stärka erbjudandet och värdet för sina kunder. Jag tycker om byggbranschen, både professionellt och privat, och Beijer och STARK Group har en stark ställning på marknaden vilket gör det här jobbet extra intressant. Jag ser verkligen fram emot arbetet med att säkerställa att Beijer har det bästa erbjudandet för våra kunder i alla steg av kundresan Sebastian Stime

Stime tillträdde sin nya tjänst den 4 december, där han ersatte Petter Allberg som tidigare innehaft rollen och nu fortsätter sin karriär inom Beijer som Commercial Director.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109