23948sdkhjf

Bygghandeln rekryterar ny chef

Christian Clase blir ny miljö- och hållbarhetschef på Woody Bygghandel. Christian kommer senast från Veidekke och kommer fortsätta utveckla Woodys hållbarhetsarbete.

Som en av landets främsta bygghandelskedjor ser Woody det som en självklarhet att bidra till en mer hållbar byggbransch, skriver företaget i ett pressmeddelande. 

I december tillträdet Christian Clase i sin nya chefsroll. Han har arbetat i byggbranschen i mer än 20 år, bland annat på Veidekke, Skanska och BoKlok. Han har god kunskap om samordning av ISO-certifieringar, hållbarhetsrapportering och redovisning i praktiken, samt att ta fram strategi för företags hållbarhetsarbete.

– Jag har under min karriär följt hur branschen successivt tagit sig an miljö- och hållbarhetsfrågorna. Byggmaterial kan ha en stor miljö- och klimatpåverkan och hos Woody, som består av fria bygghandlare och är en av de stora aktörerna på marknaden, ser jag fram emot att stödja våra delägare och hjälpa branschen i rätt riktning, säger Christian Clase.

– Vi är glada och stolta över att Christian nu kommer till Woody. Det är en medveten och övervägd rekrytering av en profil med gedigen bakgrund från rikskundsidan, berättar Jonas Jonasson, vd på Woody Bygghandel.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078