23948sdkhjf

Sawtec vill vara del i stolt industri

"Vi kan vara stolta över att vi har en stor svensk mässa för en så viktig del av näringslivet", säger Sawtecs ordförande Martin de Haas. Sawtec är därför även en partner till Trä & Teknik och deltar med alla företag vid mässan i september.

Sawtec är en förening som sedan många år har ett etablerat samarbete mellan 20 företag som alla är teknikleverantörer till sågverk och träindustrier. Den viktigaste aktiviteten för föreningen är utan tvekan Sawtecdagarna, en sorts professionell speed dating där företag med intresse av att följa med i den tekniska utvecklingen kan träffa de leverantörer som är mest intressanta för dem. Men trots detta forum är Sawtec och dess medlemmar alltså starkt engagerade i Trä & Teknik, där alla ställer ut och där ”Sawtec-gatan” är ett begrepp sedan länge.

– Vi hoppas kunna vara ett dragplåster för potentiella besökare, säger Martin de Haas.Vi uppskattar att få en möjlighet att träffa våra kunder, samtidigt som vi kan erbjuda en mötesplats där våra kunder kan få träffa sina branchkollegor,. Vi tycker det är viktigt att vi har denna svenska mässa och mötesplats, och en mötesplats skapas ju i praktiken genom att människor kommer dit och vill vara med. Vi vill gärna vara en förebild när det gäller att vara med och göra skillnad.

Niklas Eklund är ansvarig för Sawtecs kansli i Umeå. Han konstaterar att Sawtec är ett känt begrepp i den svenska träbearbetande industrin, och att det därför är en viktig markering att föreningen i sin helhet medverkar och engagerar sig i Trä & Teknik.

– Sawtec vill gemensamt som förening bidra till att människor i industrin väljer att komma till Göteborg och Trä & Teknik den 3 - 6 september.

Rent praktiskt menar de båda att Trä & Teknik är en stor mässa som täcker branschen väl, samtidigt som den inte är så stor att den blir svåröverskådlig.

Sawtec medlemsföretag

Almab Storvik

Arivislanda

Bruks

CGV

Datapolarna

Fromm Sverige

Hewsaw Sverige

Ingenjörsfirma Gösta Hedlund

Kagon

Limab

Loab

Microtec

Milltech

Nordautomation

Remasawco

Renholmen

Signode

USNR

Valon Kone

Valutec

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062