23948sdkhjf

Träbyggnadskansliet: Trä & Teknik kan bli nystart

Trä & Teknik i Göteborg den 3-6 september kan bli en nystart, inte bara efter sommaren utan även för träbyggandet. Det menar Susanne Rudenstam, Träbyggnadskansliet.

Susanne Rudenstam menar att positiva politiska beslut om träbyggande sammanfaller med positiva tecken i ekonomin.

− Riksdagens beslut under maj om klimatåtgärder som inte minst handlar om ökat träbyggande är en väldigt positiv händelse. Inte minst eftersom alla partier är med på beslutet. Samtidigt händer positiva saker även på andra håll. Jag tror att Trä & Teknik, som alltid varit en bra mötesplats för träindustrin, kan markera en positiv vändpunkt och ge fart åt utvecklingen.

Susanne Rudenstam är vd för Träbyggnadskansliet, som är en av Trä & Tekniks partners.

− Vi kommer att använda mässan i första hand som mötesplats, och som forum för att lansera en del nyheter. Det är mycket positivt som händer just nu!

När NTT pratar med Susanne Rudenstam är hon i London och representerar Svenskt Trä på Sweden Uk Business Forum och möte med svenska Handelsministern Johan Forsell på den svenska ambassaden.

− Även här i Storbritannien händer mycket som gynnar industriellt byggande och inte minst träbyggande, konstaterar Träbyggnadskansliets vd.

Fotnot: Inför Trä & Teknik tog utställaren Felder ett initiativ för att uppmärksamma de organisationer som har engagerat sig som partners till Trä & Teknik. Detta som en del i att uppmärksamma mässan som kontaktyta för branschen. Läs gärna om övriga partners i NTT nr. 10 2023 och NTT nr. 1-5 2024.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.127