23948sdkhjf

Välj att mötas vid Trä&Teknik

I dessa dagar av trollfabriker, och influensers med tveksamma kunskaper eller mål, känns det viktigare än någonsin att hitta trovärdig information och relevanta fakta.

Om nu någon börjar ana en reklamtext för NTT och Woodnet så har denna någon en viss poäng. Både dessa medier och andra etablerade fackmedier har mycket att erbjuda i form av verifierade och balanserade nyheter. 

Men den informationskanal jag framför allt vill göra reklam för inför sommar och semester är ändå Trä & Teknik i Göteborg den 3-6 september. Är det någon gång som det går att kolla nyheter och erbjudanden på egen hand så är det vid en mässa. Här kan du "klämma" på nya tekniklösningar från hela världen och titta säljare rätt i ögonen. Här kan du ibland också göra goda affärer rent ekonomiskt.

Är det någon gång som det går att kolla nyheter och erbjudanden på egen hand så är det vid en mässa.

Vid Trä & Teknik kan du också träffa mig och andra representanter för NTT Woodnet, och läcka de nyheter du tvekat att avslöja. Och komma med förslag på vad vi ska skriva om framöver.

Vid mässan kan du även hitta exemplar av NTT nr. 6. Detta är den stora mässtidningen, med presentationer av viktiga utställare och annan relevant information. Men framför allt en packe med intressanta reportage och intervjuer från svensk träindustri.

Så planera sensommaren innan du går på semester. Så ses vi på Svenska Mässan i Göteborg den 3-6 september.

Glad sommar!

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078