23948sdkhjf

Paret öppnade finkrog i gammalt sågverk

De bröt upp från storstadslivet och öppnade restaurang Knystaforsen i ett nedlagt halländskt sågverk. Eva och Nicolai Trams mat tillagas med hjälp av en gammal sågklinga och har belönats med en Guide Michelin-stjärna. ”Det var inte enkelt att öppna en restaurang mitt under pandemin, mitt ute i ingenstans”, säger Eva.
När den här historien tar sin början lever makarna Eva och Nicolai Tram i Köpenhamn.

– Vi hade små barn och bra jobb, men kände att vi hade för lite tid att vara tillsammans som familj. Vi hade fastnat i ekorrhjulet på ett sätt som inte var roligt, säger Eva.

Paret började umgås med tankar om ett helt annat liv. Någon annanstans.

– Vi sålde läge...
Vill du få åtkomst till allt?
Prova 30 dagar för 0 kr.
Inga bindningstider eller kortuppgifter krävs.
Prova nu
Köp en prenumeration
Utforska våra prenumerationslösningar och välj den som passar dina behov.
Välj din prenumeration
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094