23948sdkhjf

Beijer Byggmaterial öppnar nytt varuhus i Järfälla

Den 7 december slår Beijer Byggmaterial upp dörrarna till ett nytt byggvaruhus vid Veddesta Handelsplats i Järfälla utanför Stockholm. Den nya anläggningen är 8000 kvadratmeter stor.


Beijer Byggmaterials nya varuhus har 1 400 kvadratmeter butiksyta – och ett lager på 6 600 kvadratmeter, skriver Beijer i ett pressmeddelande.

Det nya byggvaruhuset kommer även ha en drive-in-hall. 70 bilar kan vistas samtidigt i drive-in-hallen där både lastning och köp utförs.

Beijer Byggmaterial kommer i det nya varuhuset att erbjuda fritt lån av släp samt "clic and collect" vilket innebär att kunden dygnet runt kan lägga en e-handelsorder på beijerbygg.se och sedan hämta ordern i butiken.

Varuhuset i Järfälla är en del av Beijers satsning i Stockholm. För ett år sedan öppnade de även ett regionalt logistikcentrum (RLC) utanför Arlanda som gör det möjligt att erbjuda nästa-dag-leverans i hela Storstockholmsområdet. Sedan tidigare i år erbjuds även kvällsorder så att kunder i Stor-Stockholm och delar av Mälardalen kan ringa vardagar fram till klockan 21.00 för nästa-dag-leverans.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062