23948sdkhjf

Ingen svensk palatsutställning under designveckan i Milano

Dox har sedan i somras jobbat med att ordna en utställning i Milano under designveckan. Nu tvingas de avbryta planeringen.
Dox (Design on Export Sweden AB) och Visit Sweden anordnade 2013 en utställning i Superstudio under designveckan i Milano. Utställningen lockade bland annat svenska möbelföretag och skolor att ställa ut. Evenemanget drog en bred publik. 2015 skulle succén upprepas - denna gång i ett gammalt vackert palats i Brera Design District.

Nu meddelar arrangörerna att de tvingas avbryta den långt gångna planeringen.

- Nu har vi fått information från Business Sweden att man avser att arrangera en utställning på mässan Salone del Mobile under designveckan i april. Vårt syfte med att arrangera de gemensamma utställningarna har varit att möjliggöra en internationell exponering och satsning från små och medelstora företag från Sverige. Nu erbjuder Business of Sweden företagen denna möjlighet med kraftfull subvention från staten för deltagande företag. Med vetskap om de utmaningar det innebär att arrangera en utställning i den omfattning som krävs för att slå igenom och nå önskade målgrupper i Milano har vi nu fattat beslut om att avbryta vår planering av en svensk designutställning i Palazzo Clerici under designveckan 2015 i Milano, skriver Anders Wisth och Mattias Westelius från Dox Sweden AB i ett informationsbrev.

De rekommenderar nu svenska företag som vill ställa ut i Milano att kontakta Business Swedens kontor i Milano.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064