23948sdkhjf

SA Möbler nyanställer 29 personer

Välkända Tibroföretaget SA-Möbler har lyckats i Kina och behöver nyanställa.
SA Möblers internationella lansering genererar idag en snabb och positiv tillväxt. I synnerhet från dotterbolaget i Shanghai, SA Mobler Ltd. Volymerna där ökar tack vare framförallt PerOla Hammars insatser de senaste fyra åren, skriver de i sitt pressmeddelande.

Detta innebär att produktionskapaciteten vid huvudkontoret i Tibro snarast måste förstärkas med 29 nya medarbetare. Allt ifrån möbelsnickare till CNC-operatörer, montörer och andra. I ett lite längre perspektiv kan de komma att behöva ännu fler.

I samband med detta kommer företaget att fastigheten börja utnyttja den fastighet på Fågelviksleden som förvärvades av Swedwood (Ikea) i augusti. Framförallt för montering och vid större utskeppningar.

-Vi valde för en tid sedan att pröva oss på den internationella marknaden och gensvaret har varit mycket positivt. Det finns en marknad och en genuin uppskattning i Europa såväl som i Asien för möbler av god kvalité, säger företagets vd, Kjell Hammar.

PerOla Hammar som är ansvarig för Asien, säger att det känns bra med så positiv respons efter flera års intensivt arbete i Kina.

- Därtill vill jag uttrycka ett stort tack till våra lokala medarbetare som gjort jättefina insatser på plats i Kina, framförallt Josephine Guo. Tillsammans har vi fått göra en spännande resa varvad med både framgångar och motgångar. Dock har vi gått starkare ur allting och lärt oss mycket, inte bara om internationella affärer, utan även om den mänskliga naturen, med såväl roande, som ibland, oroande kulturkrockar. Men med ömsesidig förståelse, tålamod och respekt kommer man långt, om det kombineras med en smula ödmjukhet, säger PerOla Hammar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095