23948sdkhjf

Sveden Trä investerar i lagerhanteringssystem

- Vi är mycket glada att kunna konstatera att ytterligare ett sågverk valt Sawinfo. Den här gången handlar det om Sveden Trä, berättar Anders Marklund, vd för Datapolarna.
Sawinfo är ett system för grafisk lagerhantering av virkespaket, med nära koppling till befintligt sågsystem, mätningar, torkar och produktion. Den grafiska presentationen av lager och lagerplatser gör det möjligt att med en blick på skärmen se vilka torkar som är lediga och vilka dimensioner som är färdiga att lasta ut.

Anders Marklund är mycket nöjd med att man klarade att ta hem denna leverans i hård konkurrens med andra systemleverantörer.

- Det visar att Sawinfo har många klara fördelar som våra kunder uppskattar och inser värdet av, säger han i ett nyhetsbrev från Datapolarna.

-I just det här fallet handlar det om ett komplett Sawinfosystem för hela produktionskedjan innefattande bland annat all paketlogistik. Installationen kommer att ske under vintern och våren och allt kommer att vara i drift efter semestern, tillägger han.

Kunden, Sveden Trä beskrivs av Datapolarna som "ett framgångsrikt familjeföretag från Dalarna som producerar ett heltäckande sortiment av sågade, hyvlade och ytbehandlade trävaror vid företagets anläggningar i Äppelbo, Vansbro, Mockfjärd och Malung".
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062