23948sdkhjf

Minister ska sälja in träbyggande i Kina

Tillsammans med två svenska företagsdelegationer kommer Bucht att delta i seminarier och events. Bilaterala möten med olika ministerier kommer också att äga rum. Syftet med resan är att främja export inom livsmedels- och träkonstruktionområdena.
Besökets första stopp är i Macao där Sven-Erik Bucht kommer att träffa svenska utbytesstudenter och kockar som är verksamma i staden. Därefter fortsätter vistelsen med att i Hongkong träffa ministern för livsmedel och hälsa.

I Peking deltar landsbygdsminister Sven-Erik Bucht i två seminarier som handlar om livsmedel respektive träbyggnation. Ministern kommer också att underteckna ett avtal kring svensk export av sporthästar under ett av tre möten med ministrar vid olika kinesiska ministerier.

Med på resan LRF Skogsägarnas ordförande Sven-Erik Hammar, Södras förre ordförande Christer Segerstéen och Mellanskogs ordförande Karin Perers.

Branschföreträdare och företrädare för industrin är med på resan. Stefan Lindbäck, vd för Lindbäcks Bygg, är en av dem som deltar. Delegationerna som följer med på resan:

Skog- och trädelegationen, Nyréns Arkitektkontor Setra,Sveriges Träbyggnadskansli, Norrskog, Lindbäcks Bygg och Folkhem

Stefan Lindbäck från Lindbäcks Bygg, har inga affärer i Kina och är med för att lära sig.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094