23948sdkhjf

Karlstad sista stoppet för Bucht

I morgon onsdag den 2 december avslutas den dialogturné som landsbygdsminister Sven-Erik Bucht genomfört i landet under hösten. Karlstad blir sista stopp för turnén som ska ge inspel till arbetet med att ta fram ett nationellt skogsprogram.
När landsbygdsminister avrundar dialogturnén vars avsikt har varit att ta in värdefulla insikter och idéer som kan användas i regeringens arbete att ta fram ett nationellt skogsprogram, gör han det i Karlstad. Tidigare har ministern besökt Östersund, Skellefteå och Växjö.

Det nationella skogsprogrammet med visionen ”Skogen - det gröna guldet” - ska enligt regeringens plan bidra med jobb och hållbar tillväxt i hela landet samt till utvecklingen av en växande bioekonomi.

– Sverige ska bli ett fossilfritt land och skogen är en nyckel när vi med hjälp av det gröna guldet ska övergå till att bli en biobaserad ekonomi. Jag ser fram emot att träffa alla engagerade deltagare på plats i Karlstad för att få ta del av deras tankar och idéer kring skogen, säger landsbygdsminister Sven-Erik Bucht.

Ministern kommer även under förmiddagen att besöka Paper Province.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063