23948sdkhjf

Mer hockey i träindustrin

Tillsammans lanserar Martinsons och Skellefteå AIK Hockey i dag ett nytt samarbete, i form av en undersökningspanel som man döpt till Spåna. Genom panelen får Skellefteå AIK:s medlemmar och supporters möjlighet att bidra till utvecklingen av nya produkter och tjänster från Martinsons.
– Genom att samarbeta med Skellefteå AIK får vi tillgång till ett stort nätverk av människor. Det är absolut inte enbart för folk inom byggbranschen, utan vi vill samla in erfarenheter och åsikter från de människor som lever med och som använder lösningarna och produkterna, säger Erik Arvidsson, chef för färdiga produkter på Martinsons.

Som ersättning för varje persons medverkan kommer att Martinsons, som tagit initiativet till panelen, att ge ett stöd till Skellefteå AIK:s ungdomsverksamhet.

Inom kort kommer fler föreningar i Sverige att erbjudas möjlighet att ansluta sig till Spåna. Arbetet startar hos föreningar som i dag har koppling till Martinsons, antingen genom att de finns i Västerbottensregionen eller genom andra typer av samarbeten.
– För oss är det här ett kreativt och kostnadseffektivt sätt att samla in kunskap samtidigt som vi stöttar föreningslivet. Vi hoppas att det här kommer att engagera både föreningar och människorna runt om, säger Erik Arvidsson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.765