23948sdkhjf

Byggvarukedjan gör malmöoffensiv

Bauhaus storsatsar i Skåne och öppnar ett andra varuhus i Malmö. Bygget startar i sommar och det nya varuhuset beräknas stå färdigt hösten 2018.

Det  nya varuhuset byggs vid Stora Bernstorp och det blir nästan 20 000 kvadratmeter stort. Bauhaus skriver att "syftet är att kunna erbjuda skåningarna ännu bättre tillgänglighet till byggvaror, något som har varit starkt efterfrågat".

Kenneth Litland, vd för Bauhaus Sverige framhåller att företaget har haft en fantastisk utveckling med bra siffror de senaste åren.

– Framgången beror dels på att vi är ett innovativt bolag som storsatsar på nya koncept,  dels på att svenska hushåll gillar att fixa hemma själva snarare än att anlita hjälp. Vi valde Stora Bernstorp som plats för vår nästa etablering eftersom det är en populär handelsplats bland skåningarna. Vi ser fram emot att kunna möta det lokala behovet av byggvaror och samtidigt kunna erbjuda 200 nya arbetstillfällen i regionen. Bauhaus nuvarande varuhus i Malmö ligger på Handelsområdet Svågertorp (Nornegatan 8). Det andra varuhuset kommer att ligga vid Stora Bernstorps handelsplats (Vassvägen 20-24) i Arlöv.

Anläggningen i Stora Bernstorp väntas stå klar hösten 2018.

Där kommer alla de senaste koncepten från byggjätten, exempelvis montageservice och företagsservice för professionella hantverkare att erbjudas.

 

Källa: Bauhaus

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094