23948sdkhjf

Sawtec med på mässa 2018

Sawtec är en förening för de tongivande maskinleverantörerna till den träbearbetande industrin. Normalt har Sawtec-företagen ställt ut på varannan Trä & Teknik-mässa, alltså vart fjärde år, men nu tar man sikte på deltagande redan 2018.

– Vi har tänkt om, säger Bernt-Ove Andersson, marknadschef på Renholmen AB och ordförande i Sawtec. Alla är intresserade av att branschen ska gå bra och vi inser synergieffekterna av att vara med på varje Trä & Teknik. Våra kunder har heller inte förstått varför vi är med vissa år och inte andra.

En del Sawtec-företag har på egen hand valt att ställa ut på ”icke-Sawtec-år”, vilket bidragit till förvirringen.
– Nu tar vi ett större ansvar för hela träbranschen. Vi hör alla ihop på något sätt, säger Bernt-Ove Andersson.

Vart fjärde år arrangerar branschföreningen sina egna Sawtec-dagar, dit man bjudit in kunder. Det sker normalt vid tre tillfällen på vårvintern, fördelat på norra, mellersta respektive södra Sverige.
– Nästa år flyttar vi ett av dessa arrangemang till Trä & Teknik, det har vi aldrig gjort tidigare. Det blir spännande att se hur just den här mixen, av Sawtec-dagarna och mässan, slår ut säger Bernt-Ove Andersson.
På plan två under mässan kommer Sawtecs medlemsföretag under två heldagar att arrangera kundträffar, konferenser och workshops.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065