23948sdkhjf

Materia tog pris i New York

Prestigepris för ny stol

Den 20 maj vann vi NYCxDesign Award för vår möbel Mr T i kategorin Furniture: Seating: Stool. Det prestigefyllda priset hedrar framstående designprodukter och är framtaget av Interior Design Magazine och ICFF (International Contemporary Furniture Fair). Över 700 ansökningar från 109 olika länder deltog i tävlingen.  

– Mr T är en unik möbel som lämnar ett avtryck oavsett om den står för sig själv eller i grupp med flera pallar. Det känns fantastiskt att den gick hela vägen och vann i hård konkurrens, säger Tobias Söder, marknad- och försäljningschef på Materia.  

Priset delades ut för andra året i rad av branschledande designpublikationen Interior Design Magazine och möbelmässan ICFF (International Contemporary Furniture Fair). Syftet är att lyfta fram nytänkande och framstående designprojekt. Ceremonin hölls på MoMA (Museum of Modern Art) i New York där 30 jurymedlemmar utsåg vinnarna i de olika kategorierna.  

Mr T är formgiven för att du ska kunna sitta på flera olika sätt. Pallen finns i två olika höjder och kan tapetseras i många olika tyger vilket gör det enkelt att skapa en varierande och intressant miljö för både stora och små diskussioner.  

Materia grundades 1992 och är ett starkt varumärke inom designmöbler för offentlig miljö. De utvecklar och tillverkar möbler och inredningsdetaljer med en nyskapande formgivning som förenklar användarens vardag.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

8.41